// Blogi

Kairest Oy 2020 – 30 vuotta yrittäjien ja yritysten kumppanina sekä työnantajana työntekijöille

keskiviikkona 23.9.2020

Kairest Oy on yksi Suomen vanhimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  Yritys on perustettu juurikin samanlaisessa vaikeassa tilanteessa vuonna 1990, jossa nyt tällä hetkellä elämme.  Niihin aikoihin alkoi  maailmanlaajuinen lama, joka kosketti jollakin tapaa meitä jokaista. Nyt COVID-19 muokkaa maailmaa ja vaikuttaa meihin kaikkiin, ja sen nujertamiseksi joudumme jokainen tekemään töitä ja muuttamaan tapaamme elää.

Kolmekymmenvuotisen yrityksemme aikana olemme onnistuneet tarjoamaan merkityksellistä tekemistä ja toimeentuloa valtakunnallisesti valtavalle määrälle työntekijöitä, työtä joka sopeutuu kulloisenkin työntekijän tarpeeseen. Samalla olemme yhdessä työntekijöidemme kanssa auttaneet asiakasyrityksiä saamaan oikeanlaisen työntekijän mahdollistamaan heidän unelmansa omien asiakkaidensa palvelemiseen.

Tarinamme ei ole valmis, haluamme jatkossakin olla mahdollistamassa työntekijöillemme omaan elämäntilanteeseen sopivaa työtä sekä luomassa edellytyksiä asiakkaidemme menestystarinoille. Henkilöstöpalvelualan pioneereina haluamme uudistua ja olla edelleen oikea valinta työnhakijalle ja työvoimaa tarvitsevalle. Meille on ilo ja kunnia olla muovaamassa suomalaista henkilöstöpalvelualaa ja olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

Yhdessä teemme hartiavoimin töitä, jotta pääsemme tämän vaikean ajan yli kohti uutta nousukautta. Selvisimme 90-luvun lamasta, miksemme siis tästäkin? Sinä – Me – Yhdessä.

Haluamme vilpittömästi kiittää erityisesti kaikkia työntekijöitämme näiden vuosien varrelta. Yhdessä olemme tehneet, ja teemme jatkossakin merkittäviä asioita asiakasyritystemme sekä suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen.

Yhtälailla haluamme osoittaa kiitoksemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan. Kiitos yhteisistä vuosista. Työ tarvitsee tekijänsä jatkossakin.

VASTUULLISESTI – YHTEISTYÖSSÄ – ENEMMÄN IRTI ARJESTA

Heino Heikkinen

Toimitusjohtaja

Kairest Oy

Tarinamme ei ole valmis, haluamme jatkossakin olla mahdollistamassa työntekijöillemme omaan elämäntilanteeseen sopivaa työtä sekä luomassa edellytyksiä asiakkaidemme menestystarinoille.

Rieti Rautaparta