Työntekijätarinat

Jokaisen työntekijämme tarina on erilainen. Tahdomme tässä osiossa esitellä teille aika ajoin erilaisia kokemuksia Kairestilla työskentelystä.

// Työntekijätarinat

Kairestilaisia: esittelyssä Satu Salolahti

perjantaina 9.10.2020

– Hyvä arki on sitä, että olet tasapainossa itsesi kanssa, töiden kanssa ja saat tehdä sitä mitä rakastat.

Näin kuvailee ajatuksiaan Satu Salolahti, 53, kysyttäessä millaiseksi hän kokee hyvän arjen. Satu on työskennellyt Kairestilla pitkään. Reilusti yli vuosikymmenen. Istuimme eräänä aurinkoisena alkukevään päivänä Sadun kanssa kahvikupin ääreen hänen tämänhetkisen työmaansa, Tahkon huipulla sijaitsevan ravintola Pehkun pöytään. Punaposkisten laskettelijoiden ja lumilautailijoiden nautiskellessa ravintolan tarjoiluista vaihdoimme aina niin pirteän ja sanavalmiin Satun kanssa kuulumisia, tutustuimme paremmin toisiimme ja juttelimme elämänmenosta.

// Työntekijätarinat

Joona: haastattelusta suoraan töihin

keskiviikkona 30.9.2020

Valmistuttuani kokiksi koulusta ja työharjoitteluista hain Kairestilta töitä. Sain heti haastattelusta ensimmäiset vuorot jakelukeittiöön seuraaville päiville. Sain työtarjouksia soittamalla ja tekstiviestein erilaisiin ravintoloihin, lounasravintoloista ruokaravintoloihin ja jakelukeittiöihin. Työtarjouksista otin vastaan ne mitkä kulloinkin sopivat aikatauluihini, tarjoukset myös vaihtelivat yksittäisestä vuorosta viikon mittaisiin sijaisuuksiin. Parin kuukauden jälkeen minulle tarjottiin työtä lounas- ja cateringravintolasta, jossa työskentelin loppu kevään ajan, noin 3 kuukautta.Ilmoitin keikan loppumisesta Kairestille ja pian minulle tarjottiin toistaiseksi jatkuvaa työtä toisesta lounas- ja ac-ravintolasta. Minun ei ole tarvinnut etsiä työtä itse, se tehdään puolestani, saan valita milloin otan työtä vastaan ja saan työstä oikean palkan”

Lämmöllä suosittelen Kairestia työnantajaksi!