Arvot

Hauskanpito

Tämä on tärkeä. Me pyrimme nauramaan paljon. Pääasiassa tosin itsellemme. Emme purista mailaa liian lujaa vaikka tosissamme pelissä mukana olemmekin. Huumorin kautta löytyy iloa elämään ja iloisten ihmisten kanssa nyt vaan on mukavampaa tehdä töitä.

Ylpeys

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä pikkuisen paremman arjen puolesta. Tahdomme, että jokainen työntekijämme voi ylpeästi kantaa Kairestin viittaa ja viedä viestiämme eteenpäin. Pyrimme toimimaan jokaisessa kohtaamisessamme työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa niin, että hekin voivat olla meistä ylpeitä.

Empatia

Muistamme, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Haluamme olla esimerkkinä siitä, kuinka työntekijöistä, työkavereista ja asiakkaista välitetään, ja kuinka kaikkien aikaa ja työpanosta arvostetaan. Kuuntelemme toisiamme ja otamme jokaisen näkökulman huomioon. Arvostus näkyy arjen pienissä teoissa, joilla luomme välittämisen kulttuuria ympärillemme ja suomalaiseen työelämään.

Kehittyminen

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Tahdomme olla parhaita siinä mitä teemme ja pyrimme kehittymään jatkuvasti. Annamme työntekijöillemme tilaa ja aikaa kasvaa alansa ammattilaisiksi. Emme tuudittaudu vanhaan vaan kehitämme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja ideoimme rohkeasti.
Tahdomme olla henkilöstöpalvelualan eturintamassa kehittämässä koko toimialaa entistä paremmaksi.