Unelma

Meidän intohimomme on mahdollistaa ihmisten merkityksellinen ja yksilöllinen arki. Pääasia on se, että asiat tehdään aina täysillä ja täydellä sydämellä.

Suomi on maailman onnellisin kansa. Ja me haluamme pitää sen sellaisena.

Onnellisinkin kansa tarvitsee työtä. Ja ihmisiä tekemään sitä työtä. Kairestilta löytyy näitä molempia. Työn ja työntekijöiden yhdistäjänä meille on tärkeää, millaista työkulttuuria olemme omalta osaltamme luomassa.

Kairest ollut olemassa jo 30 vuoden ajan tehdäkseen suomalaisten arjesta himpun verran parempaa. Jokaiselle omanlaista, yksilöllistä. Sellaista arkea, joka koostuu suurimmaksi osaksi niistä asioista, jotka tuovat eniten merkitystä elämään. Joillekin se tarkoittaa joustavaa ja vaihtelevaa työntekoa itseisarvona. Toiset näkevät työnteon asiana, joka mahdollistaa muiden itselle tärkeiden asioiden tekemisen. Oli kyse ajasta perheen kanssa, rakkaasta harrastuksesta, matkustelusta, omasta ajasta, mistä vain. Meidän intohimomme on mahdollistaa ihmisten merkityksellinen ja yksilöllinen arki. Pääasia on se, että asiat tehdään aina täysillä ja täydellä sydämellä.

Meillä ei tykätä liiasta jäykistelystä. Tahdomme nauraa paljon, pääasiassa itsellemme. Pitämällä hauskaa ja tekemällä joka päivästä juuri itsemme näköisen, saamme enemmän irti arjesta. Mikäli olet kuten me, elämäniloinen tyyppi, joka haluaa itse päättää elämänsä sisällöstä, on Kairest loistava valinta juuri sinulle.

Haluamme olla alamme henkilökohtaisin yritys. Olitpa sitten etsimässä työtä tai työntekijää, voit luottaa siihen, että kanssamme toimit aina henkilökohtaisesti. Tahdomme tuntea niin asiakkaamme kuin työntekijämme, jotta pystymme tarjoamaan kaikille parhaat ratkaisut heidän omista lähtökohdistaan, mieltymyksistään ja tarpeistaan.

Ajattelemme siis, että onnellinen elämä koostuu hyvästä arjesta. Ja hyvä arki koostuu niistä asioista, jotka saavat jokaisen hetken tuntumaan elämisen arvoiselta. Antamalla ihmisille mahdollisuuden valita ja vaikuttaa, mahdollistamamme sen, että suomalaiset saavat enemmän irti arjesta.

Ota meihin yhteyttä