Ylä-Savon suurin kesätapahtuma Oluset täyttää 35-vuotta ja etsimme nyt järjestyksenvalvojia tapahtumaan!

Jos olet iloinen, reipas ja vastuullinen henkilö, jolta löytyy jv-kortti ja halua päästä mukaan toteuttamaan Iisalmen perinteistä kesän ykköstapahtumaa niin laitathan hakemusta tulemaan heti. Oluset tarjoaa unohtumattomia festarikokemuksia niin kävijöille kuin myös työntekijöillekin.

Oluset sijoittuvat tänä vuonna aikavälille 7.7-8.7.2023 ja etsimme sinne nyt ainakin 25 järjestyksenvalvojaa. Arvostamme suoritettuja voimankäyttökoulutuksia ja kokemusta festarijärjestyksenvalvonnasta. Pitkämatkalaisille mahdollisuus koulumajoitukseen! Palkkaus tes/sopimuksen mukaan.

Laita heti hakemusta tulemaan ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen kesätapahtuma!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 0400 592733 
jonni.marttila@kairest.fi 

Etsimme Kuopioon reippaita järjestyksenvalvojia keikkatöihin.

Vaatimuksena nuhteeton tausta, järjestyksenvalvojakortti sekä ehdottoman asiakaspalveluhenkinen asenne. Voimankäyttökoulutukset eduksi. Toivomme sinulta jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisuutta työskennellä ilta- yöaikaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Jätäthän hakemuksen palkkatoiveen kera mahdollisimman pian.

Lisätiedot arkisin 8-16 Kairest Keski-Suomi 044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!