Etsimme Kajaanin lähialueelle varhaiskasvatuksesta innostuneita lähihoitajia/ lastenhoitajia

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä tiiminjäsenä lapsiryhmässä. Eduksi katsomme hygieniapassia sekä varhaiskasvatuksen koulutusta/kokemusta.  Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä.

Otamme haussa huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalanopiskelijat.

 Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alalla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus liitetiedostot kohdassa.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 pohjoissuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1400

Haemme asiakasyrityksillemme lähihoitajia  Kuhmoon!

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.  Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme haussa huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalanopiskelijat.

 Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työt ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alalla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus liitetiedostot kohdassa.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 pohjoissuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1400

Haemme asiakkaalle Rovaniemelle kokkia/ ruokapalvelutyöntekijää hoitokotiin!

Tehtävässä pääset valmistamaan aterioita hoitokodin asukkaille. Aterioita lähtee myös muihin toimipisteisiin. Tehtäviisi kuuluvat osaamisesi huomioiden mm.  aterioiden valmistus, salaattien ja jälkiruokien tekoa, kuten myös aterioiden pakkaamista, linjaston täyttöä sekä astiahuoltoa.

Kohteessa toimii muitakin keittiöalan ammattilaisia, joten voit olla juuri alalle tullut henkilö. Tärkeintä on positiivinen ja tekevä asenne.

Toimi pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme asiakkaillemme lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia Kuopioon.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla keikkaluonteisesti. Joustavalle työntekijälle on vuoroja tarjolla kokoaikaisesti.

 

Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä tai lähihoitajaopinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, lähihoitajaopiskelijat, hoiva-avustajat sekä työn kautta kokemusta saaneet hakijat.

Asiakasyritykset sijaitsevat Kuopiossa ja Kuopion kehysalueilla, jonka vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on tes / sopimuksen mukaan. Työt painottuvat aamu/iltavuoroihin.

Toimi pian ja hae työpaikkaa alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV, mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi / 044 794 1402

Haemme asiakkaillemme Moniosaajia siivous- ja keittiötehtäviin.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta laitossiivouksesta ja / tai yleisten tilojen siivoustehtävistä, keittiötehtävistä sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia.

Työkohteina ovat pääasiassa päiväkodit, koulut ja palvelutalot. Työtehtävinä puhtaanapito- ja ateriapalvelutyöt. Joustavalle tekijälle hyvin töitä Kuopion ja Siilinjärven alueella. Työt pääasiassa arkisin, mutta viikonlopputyöt mahdollisia sopimuksen mukaan. Työt ajoittuvat klo 7-21 välille.

Oman auton käyttömahdollisuus eduksi, muttei välttämätöntä.

Soita ja kysy lisää arkisin 8-16 p.044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimit pian ja täytä hakemus. Liitä hakemukseen mukaan CV.

Haemme asiakkaallemme Kuopioon laitoshuoltajia poliklinikoille sekä sairaalaan osastotyöhön.

Etsimme ammattitaitoisia sekä oikeanlaisen asenteen ja oppimishalun omaavia työntekijöitä, jotka olisivat halukkaita työskentelemään sairaalaympäristössä laitoshuollon tehtävissä. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Työtehtävät ja työympäristö edellyttävät:

Jätä hakemus ja  liitä mukaan cv. Hakemukseen maininta, mitä paikkaa olet hakemassa. Kannattaa toimia nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätiedot arkisin klo 8-16 p.044 7941 411 / keskisuomi@kairest.fi.

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!