Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä ja tiskareita PK-Seudulle.

Työkohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivakodit sekä valmistuskeittiöt PK-Seudulla.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm: lämpimän ruoan, aamu- / välipalan ja salaattien valmistusta, avustavia ruoanlaittotehtäviä, astiahuoltoa, ruokien esivalmistelua ja jälkiruokien tekoa.

Edellytämme hakijalta:

Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Haemme pääkaupunkiseudulle ahkeria siivoojia!

Työtehtäviin kuuluu kohteiden siivous työt. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta siivoustöistä tai alan koulutusta, reipasta ja motivoitunutta asennetta. Lisäksi sinulta tulee löytyä hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu päiväkodeissa, palvelukeskuksissa, kouluissa sekä lounasravintoloissa. Työ sijoittuu enimmäkseen arkipäiviin ja työvuorot ovat vaihtelevasti 4-8h mittaisia.

Haethan pian töihin!

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo8-16 p.044 794 1410 tai sähköpostilla etelasuomi@kairest.fi

Etsimme ammattitaitoisia ja motivoituneita kokkeja asiakaskohteidemme keittiöihin.

Meillä olisi juuri sinulle ihana työpaikka jossa työ- ja vapaa-aika kohtaavat! Pääset tekemään arkisin päivätyötä ja ehdit nauttia illoista sekä viikonlopuista vapaalla. Etsimme ammattitaitoisia kokkeja Pääkaupunkiseudulle, töitä on tarjolla useaan eri kohteeseen. Kohteet vaihtelevat päiväkodin keittiöstä isompien koulujen keittiöihin. Tarjolla on erimittaisia sijaisuuksia sekä mahdollisuuksia työllistyä myös vakituisemmin kohteisiin. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin.

Työtehtäviisi kuuluu ruoan- ja erityisruokavalioiden valmistusta kohteiden ruokailijoille. Työtehtäviisi kuuluu myös muut ja keittiön yleiset tehtävät.

Olet tekijämme jos sinulla olisi tutkinto keittiöpuolelta, sekä myös aiempaa kokemusta keittiötyöstä etkä pelästy kiirettä. Omaat positiivisen, motivoituneen ja vastuullisen asenteen työntekoa kohtaan. Työ voi olla hektistä hetkittäin mutta mukava työympäristö ja työkaverit pitävät kuitenkin hymyn huulilla siitä huolimatta!

Toivomme sinulta:

Palkka määräytyy tes:n mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Haemme asiakkaallemme Vantaalla sijaitsevaan henkilöstöravintolaan reipasta, joustavaa, kehittymishaluista, erinomaiset työyhteistyötaidot omaavaa ja herkullista ruokaa valmistavaa henkilöstöravintolan kokkia. Työtehtäviisi kuuluvat mm. vitriini- ja kokoustuotteiden valmistaminen, lämpimän lounasruuan valmistaminen, linjastolounaasta huolehtiminen ja kaikki muut keittiötyöhön liittyvät työt.

Toivomme, että sinulla sopiva koulutus ja edellytämme vähintään 2 vuoden työkokemusta kokin tehtävissä. Olet ammattitaitoinen, aurinkoisen asiakaspalvelutaidon omaava henkilö ja osaat toimia taloudellisesti ja osana isompaa tiimiä. Olet innokas ja idearikas ravintola-alan moniosaaja, jonka intohimona on valmistaa ruokaa isolla sydämellä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat organisoida työt tehokkaasti. Edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, maanantai – perjantai.  Eli työaika yleensä klo 5.30-13.00 mutta tarvittaessa joskus iltavuoro klo 10.30-18.00. Harvoin lauantaisin aamuvuoro sekä muutama kerta vuodessa sunnuntaina. Työaikojen suhteen toivotaan joustavuutta. Palkkaus tes:in tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.​

Lisätietoa kyseisestä tehtävästä saat puh: 044 794 1410 tai etelasuomi@kairest.fi

Etsimme ahkeria kesätyöntekijöitä ravintola-alalle pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviä on tarjolla kokeille, tarjoilijoille, tiskareille ja keittiöapulaisille.

Työt alkavat keväällä/kesällä sopimuksen mukaan.

Kokonaisuutena työt sovitetaan valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan, jolloin mahdollisuus hyvin monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön.

Toivomme sinulta, tehtävästä riippuen:

Palkka määräytyy tes:n mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää arkisin klo 8-16, Puh. 044 794 1410 / eteläsuomi@kairest.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaika, joten toimit pian ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV.