Haemme hyvälle asiakkaalleemme pitsakokkia kesäksi 2023 Luoston kauniisiin tunturimaisemiin

Edellytämme pitseria kokemusta sekä alankoulutusta. Sekä halua ja kysyä valmistaa maukasta pitsaa.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät kesäsesongin ajan.

Lisätietoja arkisin pohjoissuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1400

Haemme Asiakkaalle Luoston kauniisiin maisemiin Keittiömestaria.

Kyseessä bistrotyyppinen ruoka- ja seurusteluravintola.

Keittiömestarin työtehtäviin kuuluu tietysti vastata keittiötoiminnoista kokonaisuudessaan. Mutta sisältäen myös maukkaan ruoan valmistusta ja keittiön eri tehtäviä operatiivisissa vuoroissa työvuorolistalla. Vastuullasi on myös ruokalistojen laatiminen ja raaka-aineiden tilaus. Luonnollisesti esimiestehtävät ja keittiöhenkilökunnan työvuorolistasuunnittelu.

Etsimme Mestaria, joka kokee intohimoa ruoanlaittoa kohtaan sekä omaa ammattimaista otetta työssään ja haluaa kehittyä edelleen. Toivomme tekijältä alan esimies koulutusta ja/tai riittävää työssä kertynyttä kokemusta. Luonnollisesti sinulla on kokemusta myös esimiestehtävistä eli omaat vahvat sosiaaliset taidot.

Työt alkaa kesäsesonkin kynnyksellä. Kohteessa majoitusmahdollisuus.

Mahtava duuni eli toimi pian ja varaa oma työpaikkasi Luostolla!

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys.

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.