Haemme asiakasyrityksellemme POTILASKULJETTAJAA sairaalaympäristöön.

Töitä on tarjolla  tarvittaessa töihin kutsuttaville ja mahdollisesti myös kokoaikaiselle osaajalle.

Katsomme eduksi:
– sos.- ja terveysalan koulutus tausta
– ensiaputaidot hallussa (väh. EA1)
Edellytämme:
– hyvää fyysistä kuntoa
-tartuntalain 48§ mukaista rokotussuoja. .
– halua tehdä kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta motivoitunutta ja joustavaa asennetta, tiimityöskentelytaitoa, kykyä itsenäiseen työhön sekä halua kehittyä työssäsi.

 

Mikäli kiinnostuit täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

 

Tartu nopeasti mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi / 044 794 1402

 

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

 

-Enemmän irti arjesta!

 

Haemme asiakkaallemme BAARITARJOILIJAA keikkaluonteisiin tehtäviin!

Olet etsimämme henkilö, jos osaat tehdä drinkkejä sekä tunnet yleisimmät hanajuomat, pystyt työskentelemään kassalla ja omaat vahvat asiakaspalvelutaidot ja tilannetajun.

Voit olla jo kokenut ravintola-alan osaaja tai työuran alussa. Työt painottuvat perjantai – lauantai iltoihin.

 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 p. 044 794 1411 tai keskisuomi@kairest.fi

 

Hae pian, alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä hakemukseen mukaan cv.

 

 

Haemme asiakkaallemme Kuopioon työntekijää SISÄKULJETUKSEEN sairaalaan. Työssäsi kuljetat tarvikkeita pitkin sairaalaa, kuten ruokakärryjä, postia, tavaroita osastoille sekä instrumentteja varastotiloihin kerroksista toisiin. Työntehtävät ovat myös fyysistä ja tavarankuljetusta käyttäen rullakoita sekä trukilla ajamista. Ei ole ongelma, jos ei ole osaamista trukilla ajamisesta, voidaan opettaa työkohteessa.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15 tai 8-16 työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Täytämme paikan heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Laita hakemus, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätietoja arkisin 8-16 keskisuomi@kairest.fi / p. 044 7941 411

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!

Haemme Kuopion seudulle (Kuopioon, Tahkolle, Siilinjärvelle) ammattitaitoisia ja motivoituneita tarjoilijoita ja blokkareita. Työhösi kuuluu tarjoilijan/blokkarin tehtävät lounas- kuin myös a’la carte ravintoloissa.

Tarjoamme hyvän tilaisuuden työskennellä joustavasti oman aikataulun mukaan, joko pääsääntöisesti tai oman työn / koulun ohella. Pääset samalla kehittämään omaa osaamistasi vaihtelevien työkohteiden ansiosta

Edellytämme:
– Voimassaolevaa salmonellatodistusta / hygieniapassia
– Anniskelupassia
– Soveltuva alan koulutus ja/tai kokemus

Odotamme hakijan olevan itsenäiseen työhön kykenevä, oman alansa ammattilainen. Omaat iloisen ja reippaan asenteen sekä kyvyn sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toimi nopeasti ja ilmoittaudu työnhakijaksi alla olevasta linkistä. Lisääthän mukaan CV:si ja maininnan mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätiedot arkisin 8-16 p. 044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi.

 

Haemme asiakasyrityksillemme lähihoitajia  eripituisiin sijaisuuksiin Kuopion työssäkäyntialueella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Otamme haussa huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalanopiskelijat.

Asiakasyritykset sijaitsevat Kuopion työssäkäyntialueella.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työt ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alalla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus liitetiedostot kohdassa.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 hoivapalvelut@kairest.fi tai p. 044 794 1402

Haemme asiakasyrityksillemme hoiva-avustajia /hoitoapulaisia eripituisiin sijaisuuksiin Kuopion työssäkäyntialueella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hoitoapulaisen tehtäviin otamme hoitoalan opiskelijoita, joilla on ensimmäinen harjoittelu suoritettuna tai kokemusta hoitoapulaisen tehtävistä hoitokodeissa. Odotamme sinulta vuorovaikutustaitoja, hygieniapassia, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä ja haluat kehittyä hoito- ja hoivatyössä. Hoitoapulaisena osallistut joko hoitotyöhön tai olet avustavissa tehtävissä, oman osaamistason mukaisesti.

Hoiva-avustajan tehtäviin otamme loppuvaiheen lähihoitaja opiskelijoita, joilla on 2/3 opinnoista suoritettuna tai hoiva-avustajan tutkinto suoritettuna. Hoitoala amk-opiskelijoita, joilla on perushoidon harjoittelu suoritettuna.

Asiakasyritykset sijaitsevat Kuopion työssäkäyntialueella.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työt ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alalla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus liitetiedostot kohdassa.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 hoivapalvelut@kairest.fi tai p. 044 794 1402

Haemme Kuopion toimistoomme Aluepäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit Kuopion toimiston lähiesimiehenä, vastaten yksikön henkilöstöstä, asiakkaista ja tuloksesta. Toimit yrittäjähenkisellä asenteella, ja nautit itsesi likoon laittamisesta.

Työhösi sisältyy aktiivisesti asiakkuuksien hoitamista ja uusasiakashankintaa, asiakkaiden kontaktointia ja heidän työntekijätarpeiden täyttämistä sekä palveluidemme myyntiä. Osallistut tiimisi päivittäiseen tekemiseen, joten työnkuvaasi kuuluu em. lisäksi mm. työhaastattelut, henkilörekisterin ylläpito ja työpaikkailmoitusten laadinta eli vastuullasi on rekrytointiprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen. Lisäksi pääset markkinoimaan yritystämme erilaisissa tilaisuuksissa ja digitaalisessa mediassa.

Työskentely rekrytointialalla on henkisesti vaativaa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää stressinsietokykyä; mutta mikä tärkeintä, olemme avuliaita ja tuemme toisiamme.

Laita heti tietoa itsestäsi meille, jos seuraavat piirteet kuvaavat juuri sinua:
-kokemusta esimiestyöstä ja B2B-kaupasta
-vastuuntuntoinen yrittäjätyyppi
-hyvä paineensietokyky
-iloinen, positiivinen ja käytännönläheinen ajattelutapa
-kykenet itsenäiseen työhön, mutta sinulla on myös kyky pyytää ja ottaa apua vastaan
-ripeäotteinen, luotettava ja monipuolinen työntekijä
-kommunikoit (keskustelet ja kirjoitat) luontevasti ainakin suomen- ja englanninkielellä
-ja tottahan toki omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Jos tunnistit edellä mainitusta itsesi, sinua odottaa muun muassa:
-esimiesten ja työyhteisön vahva tuki
-työskentely luotettavassa yrityksessä
-hybridityön mahdollisuus etätyöhön
-kattava työterveyshuolto ja liikuntaetu

Lisäksi suuressa arvossa on oma-aloitteellisuus ja tiimityötaidot sekä tietysti kyky joustaa muuttuvissa työtilanteissa. Teet mielelläsi töitä ihmisten parissa, mutta kykenet myös työskentelemään itsenäisesti.

Kairest Oy on yksi vanhimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä Suomessa. Joustavuus, tehokkuus, nopeus ja varmuus tekevät Kairestista luotettavan kumppanin. Olemme aina henkilökohtaisesti läsnä myös asiakkaillemme. Olemme myös asiakkaidemme arvostama sekä hyvän maineen omaava täysin kotimainen ja juuriltamme savolainen organisaatio.

Toimi nopeasti ja lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera, otsikolla ”Aluepäällikkö, Kuopio” osoitteeseen rieti.rautaparta@kairest.fi

Rietiltä voit myös kysellä, mikäli haluat tehtävästä lisätietoja.

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Pohjois-Savon alueelle.

 

Työkohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivakodit sekä valmistuskeittiöt Kuopiossa ja Maaningalla, Juankoskella, Nilsiässä, Riistavedellä ja Siilinjärvellä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm: lämpimän ruoan, aamu- / välipalan ja salaattien valmistusta, avustavia ruoanlaittotehtäviä, astiahuoltoa, ruokien esivalmistelua ja jälkiruokien tekoa.

Edellytämme hakijalta:

– Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
– Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja arkisin 8-16 numerosta 044 7941 411 tai keskisuomi@kairest.fi.

 

Haemme asiakkaillemme Moniosaajia siivous- ja keittiötehtäviin.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta laitossiivouksesta ja / tai yleisten tilojen siivoustehtävistä, keittiötehtävistä sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia.

Työkohteina ovat pääasiassa päiväkodit, koulut ja palvelutalot. Työtehtävinä puhtaanapito- ja ateriapalvelutyöt. Joustavalle tekijälle hyvin töitä Kuopion ja Siilinjärven alueella. Työt pääasiassa arkisin, mutta viikonlopputyöt mahdollisia sopimuksen mukaan. Työt ajoittuvat klo 7-21 välille.

Oman auton käyttömahdollisuus eduksi, muttei välttämätöntä.

Soita ja kysy lisää arkisin 8-16 p.044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimit pian ja täytä hakemus. Liitä hakemukseen mukaan CV.

Haemme toimitilahuoltajia asiakkaillemme Pohjois-Savon alueelle, Kuopioon ja Siilinjärvelle.

Työkohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, toimistot ja sairaalat.
Sinulla on mielellään jo aiempaa kokemusta siivoustöistä, mutta ainakin hyvä asenne uuden oppimiseen ja hygieniapassi.

Voit olla alan ammattilainen tai vasta urasi alkumetreillä. Saat kattavan perehdytyksen ja oikeanlaisella asenteella opit työn ilman aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. Tässä tehtävässä tarvitset hygieniapassin, kykyä tehdä töitä niin tiimissä kuin yksin sekä suomenkielentaitoa. Asiakaspalvelutaidot ovat myös plussaa.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaisesti viikon jokaisena päivänä, painottuen arkipäiviin. Voit itse määritellä oman elämäntilanteesi mukaisesti haluatko tehdä koko- tai osa-aikaisesti töitä.

Kannattaa toimia nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätiedot arkisin klo 8-16 044 7941 411/ keskisuomi@kairest.fi
Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV.