Haemme asiakasyrityksillemme lähihoitajia  Kuhmoon!

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.  Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme haussa huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalanopiskelijat.

 Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työt ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alalla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus liitetiedostot kohdassa.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 pohjoissuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1400

Haemme asiakasyrityksillemme Leipuri-kondiittoreita Kainuun alueelle

Etsimme asiakkaillemme innostunutta, motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä Leipuri-kondiittoria. Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta, hygieniapassia sekä aitoa halua työskennellä alalla.

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

 

 

Haemme Asiakkamme Hotelli-ravintolaan Tarjoilija-Vastaanottovirkailijaa.

Odotamme Tarjoilijan kokemusta ja/tai koulutusta, sekä alkoholipassia että hygieniapassia. Työtehtävä hotellissa on monipuolinen. Tarjoilijan tehtävät ravintolan salissa että baarissa sekä vastaanoton tehtävät (respan tehtävään perehdytetään). Kokemus plussaa, mutta alalle juuri kotiutuneetkin otetaan huomioon. Soittele ja kysele lisää.

Työt alkaa mahdollisimman pian, mutta on sovittavissa. Toimi nopeasti ja nappaa tästä oma työpaikkasi!

Täytä hakemus oheisen linkin kautta, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 / pohjoissuomi@kairest.fi