Ylä-Savon suurin kesätapahtuma Oluset täyttää 35-vuotta ja etsimme nyt ac-tarjoilijoita tapahtumaan!

Jos olet iloinen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy alan koulutus/kokemusta sekä halua päästä mukaan toteuttamaan Iisalmen perinteistä kesän ykköstapahtumaa niin laitathan hakemusta tulemaan heti. Työtehtävinä tarjoilutyötehtävät vip-alueella. Oluset tarjoaa unohtumattomia festarikokemuksia niin kävijöille kuin myös työntekijöillekin.

Oluset sijoittuvat tänä vuonna aikavälille 7.7-8.7.2023 ja etsimme sinne nyt ainakin 5 ac-tarjoilijaa. Toivomme, että sinulta löytyy jo valmiiksi hygieniapassi, alkoholipassi sekä kokemusta myös anniskelustehtävistä. Pitkämatkalaisille mahdollisuus koulumajoitukseen! Palkkaus tes/sopimuksen mukaan.

Laita heti hakemusta tulemaan ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen kesätapahtuma!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi 

Ylä-Savon suurin kesätapahtuma Oluset täyttää 35-vuotta ja etsimme nyt kassatarjoilijoita tapahtumaan!

Jos olet iloinen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy alan koulutus/kokemusta sekä halua päästä mukaan toteuttamaan Iisalmen perinteistä kesän ykköstapahtumaa niin laitathan hakemusta tulemaan heti. Työtehtävinä alkoholin myyntiä ja rahastusta kassalla. Oluset tarjoaa unohtumattomia festarikokemuksia niin kävijöille kuin myös työntekijöillekin.

Oluset sijoittuvat tänä vuonna aikavälille 7.7-8.7.2023 ja etsimme sinne nyt ainakin 7 kassatarjoilijaa. Arvostamme jos sinulta löytyy jo valmiiksi alkoholipassi sekä kokemusta kassatarjoilusta ja anniskelusta. Pitkämatkalaisille mahdollisuus koulumajoitukseen! Palkkaus tes/sopimuksen mukaan.

Laita heti hakemusta tulemaan ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen kesätapahtuma!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi 

Ylä-Savon suurin kesätapahtuma Oluset täyttää 35-vuotta ja etsimme nyt järjestyksenvalvojia tapahtumaan!

Jos olet iloinen, reipas ja vastuullinen henkilö, jolta löytyy jv-kortti ja halua päästä mukaan toteuttamaan Iisalmen perinteistä kesän ykköstapahtumaa niin laitathan hakemusta tulemaan heti. Oluset tarjoaa unohtumattomia festarikokemuksia niin kävijöille kuin myös työntekijöillekin.

Oluset sijoittuvat tänä vuonna aikavälille 7.7-8.7.2023 ja etsimme sinne nyt ainakin 25 järjestyksenvalvojaa. Arvostamme suoritettuja voimankäyttökoulutuksia ja kokemusta festarijärjestyksenvalvonnasta. Pitkämatkalaisille mahdollisuus koulumajoitukseen! Palkkaus tes/sopimuksen mukaan.

Laita heti hakemusta tulemaan ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen kesätapahtuma!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 0400 592733 
jonni.marttila@kairest.fi 

Etsimme nyt asiakkaallemme tarjoilijaa Sonkajärvelle.

Työtehtäviin kuuluu anniskelutehtävät, ravintolatarjoilu sekä muut monipuoliset ravintolan työtehtävät. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta kyseisistä työtehtävistä, mutta työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Edellytämme hakijalta anniskelupassia, hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta. Etsimme henkilöä, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti myös kiireellisissä tilanteissa, mutta osaa myös työskennellä osana tiimiä.

Työt alkavat maaliskuussa ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytämme paikan heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Laita heti hakemus, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan sitä mukaa, kun oikea henkilö tehtävään löytyy. Lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätietoja arkisin 8-16 keskisuomi@kairest.fi / 044  7941 411

Haemme Laitoshuoltajia ja siistijöitä Asiakkaillemme Iisalmen alueelle.

Työkohteina ovat pääasiassa päiväkodit, koulut, toimistot, hoivakodit ja palvelutalot. Joustavalle tekijälle hyvin töitä Iisalmen alueella.

Voit olla alan ammattilainen tai vasta urasi alkumetreillä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja oikeanlaisella asenteella opit työn ilman aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. Työtä on tarjolla kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, painottuen kuitenkin arkipäiviin. Voit itse määritellä oman elämäntilanteesi mukaisesti haluatko tehdä koko- tai osa-aikaisesti töitä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä hakemukseen mukaan CV. Kannattaa toimia pian, sillä haastattelemme jo ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin 8-16 numerosta 044 794 1411 tai keskisuomi@kairest.fi