‹ Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Lähihoitajia Suonenjoelle

Suonenjoki
Julkaistu July 2022

Haluatko työskennellä kauniissa mansikkapitäjässä ikäihmisten palveluasumisen yksikössä? Kaunis luonto, vesistöineen ja metsineen sekä useat mansikkapellot antavat elävälle Suonenjoelle mahtavat vapaa-ajan mahdollisuudet.

Haemme asiakkaallemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä kolmea (3) LÄHIHOITAJAA eripituisiin sijaisuuksiin.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Hakija myös sitoutuu ylläpitämään työsuhteen ajan tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Haussa huomioidaan myös lähihoitaja opiskelijat, jotka ovat suorittaneet opinnoista 2 osaamisaluetta ennen sijaisuuden alkua. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksessa.

Odotamme sinulta osaamista vanhustyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä vanhuspalvelujen toimitakentällä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja laita hakemus pian tulemaan! Käsittelemme ja hakemuksia jo hakuaikana ja sijaisuudet täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi tai p. 044 794 1402

Aiheeseen liittyy
Laitoshuoltajia Pohjois-Savo
Juankoski, Kuopio, Nilsiä, Siilinjärvi
Julkaistu Eilen
Lue lisää
Lähihoitajia ja hoiva-avustajia Kuopioon
Kuopio, Siilinjärvi
Julkaistu Eilen
Lue lisää
Moniosaaja (siivous&keittiö)
Kuopio, Siilinjärvi
Julkaistu Eilen
Lue lisää
Kokkeja
Espoo, Helsinki, Vantaa
Julkaistu 3 viikkoa sitten
Lue lisää
Sairaanhoitajia Suonenjoelle
Suonenjoki
Julkaistu July 2022
Lue lisää