‹ Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja

Kuusamo
Julkaistu 4 viikkoa sitten

Haemme asiakkaillemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia Lappiin sekä Kuusamoon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla keikkaluonteisesti.

Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä tai lähihoitajaopinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

 

Sairaanhoitajalta edellytämme alan koulutusta ja Valviran rekisteröinti tai opinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, motivoitunutta ja joustavaa asennetta, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijoita, lähihoitajaopiskelijat, hoiva-avustajat sekä työn kautta kokemusta saaneet hakijat.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on tes / sopimuksen mukaan. Työ painottuu aamu/iltavuoroihin.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja hae työpaikkaa alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV, mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi / 044 794 1402

Aiheeseen liittyy
Lähi- tai sairaanhoitaja Iihin
Ii
Julkaistu 6 päivää sitten
Lue lisää
Lähihoitaja
Nurmes
Julkaistu 2 viikkoa sitten
Lue lisää
Lähihoitaja
Pietarsaari
Julkaistu 3 viikkoa sitten
Lue lisää
Lähoitaja
Kajaani
Julkaistu 3 viikkoa sitten
Lue lisää
Lähihoitaja / hoitoapulainen
Kuopio, Siilinjärvi
Julkaistu January 2020
Lue lisää