‹ Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Lähihoitaja / hoitoapulainen

Kuopio, Siilinjärvi
Julkaistu October 2020

Haemme asiakasyrityksillemme lähihoitajia ja hoitoapulaisia eripituisiin sijaisuuksiin Kuopion ja Kuopion kehyskuntiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hoitoapulaisen tehtäviin otamme hoitoalan opiskelijoita, joilla on ensimmäinen harjoittelu suoritettuna tai kokemusta hoitoapulaisen tehtävistä hoitokodeissa. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, hygieniapassia, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä ja haluat kehittyä hoito- ja hoivatyössä.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Asiakasyritykset sijaitsevat Kuopiossa ja Kuopion kehysalueilla, jonka vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työtä on tarjolla vuorokauden kaikkina aikoina.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian! Kirjaudu työnhakijaksi alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen opintorekisteriote tai tutkintotodistus “liitetiedostot” kohdassa ja maininta mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi tai p. 044 794 1402

 

Aiheeseen liittyy
Lähihoitaja
Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Varkaus
Julkaistu 4 viikkoa sitten
Lue lisää