‹ Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Hoitajia Raaheen

Raahe
Julkaistu 2 viikkoa sitten

Haemme asiakkaillemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia, Raaheen.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla keikkaluonteisesti. Kesälle on tulossa pidempiaikaisia sijaisuuksia.

Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä tai lähihoitajaopinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Sairaanhoitajalta edellytämme alan koulutusta ja Valviran rekisteröinti tai opinnoista vähintään 2/3 tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, motivoitunutta ja joustavaa asennetta, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, lähihoitajaopiskelijat sekä hoiva-avustajat.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on tes / sopimuksen mukaan. Työ painottuu aamu/iltavuoroihin.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja hae työpaikkaa alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV, mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

Lisätietoja hoivapalvelut@kairest.fi / 044 794 1402

Aiheeseen liittyy
Lähihoitaja
Tuusula
Julkaistu Eilen
Lue lisää
Potilaskuljettaja
Kuopio
Julkaistu 5 päivää sitten
Lue lisää
Hoitohenkilökuntaa
Rautalampi
Julkaistu 3 viikkoa sitten
Lue lisää