Etsimme asiakkaamme ravintolaan Keittiöpäällikköä  kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Oletko innokas ja jo kokemusta kerryttänyt keittiön ammattilainen? Tässä tehtävässäsi vastaat oman vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta, laadusta ja jatkuvasta kehittämisestä. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Työssäsi vastaat buffet lounaan, kahvilatuotteiden sekä kokoustarjoiluiden valmistuksesta yhdessä tiimisi kanssa. Työt jakaantuvat arkipäiville 6:00-15:00 väliselle ajalle. Päätoimipaikkasi sijaitsee Haagassa mutta toisinaan saatat tehdä vuoroja myös muissa asiakkaamme ravintoloiden toimipisteissä.

Toivomme että olet tiimipelaaja ja vaikutat positiivisesti työilmapiiriin omalla esimerkilläsi. Saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, ja kehittämään toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutus taidot, ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Hyvä ongelmanratkaisu kyky ja aktiivinen kehittämisote on sinulle luontaista. Tehtävässä menestyy ammattilainen joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä, aikatauluista ja ostotoiminnoista. Kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuitko? Saat lisätietoa meiltä arkisin p.044 7941410 tai sähköpostilla etelasuomi@kairest.fi

Hae jo tänään!

Etsimme asiakkaallemme Keittiötyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Metsälään.

Jos olet jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta keittiötyöstä, tykkäät työskennellä tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot voisit olla oikea tyyppi juuri meille! Tehtävässä menestyy ammattilainen, joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä, aikatauluista ja ostotoiminnoista. Kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Toivottavasti olet tiimipelaaja ja vaikutat positiivisesti työyhteisöön omalla vuorovaikutuksellasi.

Työssäsi vastaat buffet lounaan ja kokoustarjoiluiden valmistuksesta. Työaika sijoittuu ma-su 7:00- 15:00 väliselle ajalle. Päätoimipaikkasi sijaitsee maahanmuuttoviraston Metsälän toimipisteessä, mutta toisinaan saatat tehdä vuoroja myös muissa asiakkaamme ravintoloiden toimipisteissä.

Työyhteisö on rento, kannustava ja helposti lähestyttävä joten kannattaa hakea mukaan!

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuistko?

Kysy meiltä lisää, vastaamme arkisin p.044 7941410 tai voit laittaa meille sähköpostia etelasuomi@kairest.fi

Hae jo tänään!

 

Etsimme pitsakokkeja asiakkaallemme Kouvolaan, Tampereelle ja Helsinkin.

Jos olet nopea käsistäsi, tykkäät työskennellä tiimissä etkä pelästy kiirettä – meillä saattaa olla juuri sinulle töitä! Toivomme että sinulla on jo hieman kokemusta pitsakokin työstä, muihin työtehtäviin perehdytetään.

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuitko? Hae jo tänään, palkkaamme heti sopivan hakijan löytyessä!

Lisätietoja arkisin: etelasuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1410

Haemme asiakkaallemme BAARITARJOILIJAA keikkaluonteisiin tehtäviin!

Olet etsimämme henkilö, jos osaat tehdä drinkkejä sekä tunnet yleisimmät hanajuomat, pystyt työskentelemään kassalla ja omaat vahvat asiakaspalvelutaidot ja tilannetajun.

Voit olla jo kokenut ravintola-alan osaaja tai työuran alussa. Työt painottuvat perjantai – lauantai iltoihin.

 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 p. 044 794 1411 tai keskisuomi@kairest.fi

 

Hae pian, alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä hakemukseen mukaan cv.

 

 

Haemme ravintola-asiakkaillemme Siilinjärvelle KOKKEJA.

Etsimme ammattitaitoisia ja motivoituneita lounas ja a la carte kokkeja asiakaskohteidemme keittiöihin.

Meillä olisi juuri sinulle ihana työpaikka jossa työ- ja vapaa-aika kohtaavat! Pääset tekemään arkisin päivätyötä ja ehdit nauttia illoista sekä viikonlopuista vapaalla. Etsimme reippaita kokkeja Siilinjärvelle, töitä on tarjolla useaan eri kohteeseen. Kohteet vaihtelevat niin a la carte, lounas- ja henkilöstöravintoloiden keittiöiden välillä. Tarjolla on erimittaisia sijaisuuksia sekä mahdollisuuksia työllistyä myös vakituisemmin kohteisiin. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin.

Työtehtäviisi kuuluu ruoan- ja erityisruokavalioiden valmistusta kohteiden ruokailijoille. Työtehtäviisi kuuluu myös muut ja keittiön yleiset tehtävät.

Olet tekijämme jos sinulla olisi tutkinto keittiöpuolelta, sekä myös aiempaa kokemusta keittiötyöstä etkä pelästy kiirettä. Omaat positiivisen, motivoituneen ja vastuullisen asenteen työntekoa kohtaan. Työ voi olla hektistä hetkittäin mutta mukava työympäristö ja työkaverit pitävät kuitenkin hymyn huulilla siitä huolimatta!

Toivomme sinulta:
Alan koulutusta tai kokemusta
Hygieniapassia
Voimassa olevaa salmonellatodistusta
Ripeätä työotetta sekä iloista asennetta

Täytämme paikat heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Täytä hakemus osoitteessa ja liitä mukaan myös CV.

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Suonenjoelle. Työkohteita ovat koulut, päiväkodit sekä valmistuskeittiöt.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm: lämpimän ruoan, aamu- / välipalan ja salaattien valmistusta, avustavia ruoanlaittotehtäviä, astiahuoltoa, ruokien esivalmistelua ja jälkiruokien tekoa. Tunteja aktiiviselle tekijälle tarjolla runsaasti useissa eri kohteissa.

Edellytämme hakijalta:

– Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
– Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja täytä hakemus ao. linkistä. Liitä hakemukseen mukaan myös CV .

Lisätietoja arkisin 8-16 numerosta p. 044 794 1411 tai keskisuomi@kairest.fi.

Haemme Ravintolavastaavaa vastaamaan ravintolaliiketoiminnasta Pohjois-Savon alueella.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista sekä kokemusta omaavaa henkilöä monipuoliseen tehtävään, jossa vastaat tilausravintolan toiminnasta. Tuotat myös catering palveluita asiakkaiden juhliin ja tilaisuuksiin, sekä vastaat astiavuokrauksesta. Päätoimisteen yhteydessä toimiva motelli on osa palvelutarjontaasi, jonka toiminnasta huolehdit.

Sinulla on kokemukseen perustuvaa osaamista ravintolan tehtävistä, sekä alan koulutus. Osaat loihtia maittavaa lounasta ja monipuolisia catering herkkuja, eikä salin tehtävät ole sinulle vieraita. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Pielavedellä, autamme tarvittaessa asumisjärjestelyissä. Työssäsi liikut tarvittaessa Kuopiossa ja Kajaanissa, sekä muualla Pohjois-Savon alueella.

Tehtävässä saat mentorointina apua ja oppia alan huipulta, jota muutoin ei voi rahalla saada mistään. Oletko sinä valmis ottamaan ohjakset?

Edellytämme valittavalta henkilöltä hygienia- ja alkoholipassia, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

 

Lisätiedot arkisin klo 8-16

Rieti Rautaparta 044 794 1418

Seppo Ruotsalainen 0500 122 549

 

Hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse rieti.rautaparta@kairest.fi

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Pohjois-Savon alueelle.

 

Työkohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivakodit sekä valmistuskeittiöt Kuopiossa ja Maaningalla, Juankoskella, Nilsiässä, Riistavedellä ja Siilinjärvellä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm: lämpimän ruoan, aamu- / välipalan ja salaattien valmistusta, avustavia ruoanlaittotehtäviä, astiahuoltoa, ruokien esivalmistelua ja jälkiruokien tekoa.

Edellytämme hakijalta:

– Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
– Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja arkisin 8-16 numerosta 044 7941 411 tai keskisuomi@kairest.fi.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme tarjoilijaa Sonkajärvelle.

Työtehtäviin kuuluu anniskelutehtävät, ravintolatarjoilu sekä muut monipuoliset ravintolan työtehtävät. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta kyseisistä työtehtävistä, mutta työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Edellytämme hakijalta anniskelupassia, hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta. Etsimme henkilöä, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti myös kiireellisissä tilanteissa, mutta osaa myös työskennellä osana tiimiä.

Työt alkavat maaliskuussa ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytämme paikan heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Laita heti hakemus, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan sitä mukaa, kun oikea henkilö tehtävään löytyy. Lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätietoja arkisin 8-16 keskisuomi@kairest.fi / 044  7941 411