Oletko iloinen ja nuorekas ravintola-alan osaaja, joka syttyy asiakkaiden odotusten ylittämisestä?

 

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää!

 

Haemme talvikaudeksi 2022-23 Tahkolle hyvällä asenteella varustetua ravintola-alan osaajaa.

Osaamisesi voi olla keittiössä taikka salin puolella pääasia, että sinulla on halua ja tahtoa työskennellä lämminhenkisessä ja tiivissä työyhteisössä lounas- ja catering asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluu työskentely niin keittiössä, kuin ravintolasalissa. Tehtävät luonnollisesti perehdytetään, mutta hyvä osaamisen taso ravintolatyöntekijän töistä joko keittiöstä tai salista on lähtöedellytys.

Sinulla löytyy hygienia- ja alkoholipassi, sekä voimassaoleva salmonella todistustus. Edellytämme myös B-ajokorttia, oman auton käyttö mahdollisuus työvuorojen suhteen katsotaan eduksi. Työt sijoittuvat ma-su välille ja työ on kokoaikaista. Lounasta tarjotaan viikon jokaisena päivänä, ja se muodostaa ydinrungon viikottaisille tehtävillesi catering tilausten ja muiden tilaisuuksien ohella.

Työt alkaa marras-joulukuun vaihteessa jatkuvat talvisesongin loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla reilusti. Työt alkavat sopimuksen mukaan perehdytyksillä. Hyvälle tyypille mahdollisuus jatkuvaan työhön.

Älä aikaile, vaan hae heti oheisen linkin kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja arkisin 8-16 keskisuomi@kairest.fi / 044 7941 411

Haemme asiakkaallemme BAARITARJOILIJAA keikkaluonteisiin tehtäviin!

Olet etsimämme henkilö, jos osaat tehdä drinkkejä sekä tunnet yleisimmät hanajuomat, pystyt työskentelemään kassalla ja omaat vahvat asiakaspalvelutaidot ja tilannetajun.

Voit olla jo kokenut ravintola-alan osaaja tai työuran alussa. Työt painottuvat perjantai – lauantai iltoihin.

 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 p. 044 794 1411 tai keskisuomi@kairest.fi

 

Hae pian, alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä hakemukseen mukaan cv.

 

 

Haemme Kuopion seudulle (Kuopioon, Tahkolle, Siilinjärvelle) ammattitaitoisia ja motivoituneita tarjoilijoita ja blokkareita. Työhösi kuuluu tarjoilijan/blokkarin tehtävät lounas- kuin myös a’la carte ravintoloissa.

Tarjoamme hyvän tilaisuuden työskennellä joustavasti oman aikataulun mukaan, joko pääsääntöisesti tai oman työn / koulun ohella. Pääset samalla kehittämään omaa osaamistasi vaihtelevien työkohteiden ansiosta

Edellytämme:
– Voimassaolevaa salmonellatodistusta / hygieniapassia
– Anniskelupassia
– Soveltuva alan koulutus ja/tai kokemus

Odotamme hakijan olevan itsenäiseen työhön kykenevä, oman alansa ammattilainen. Omaat iloisen ja reippaan asenteen sekä kyvyn sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toimi nopeasti ja ilmoittaudu työnhakijaksi alla olevasta linkistä. Lisääthän mukaan CV:si ja maininnan mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätiedot arkisin 8-16 p. 044 794 1411 / keskisuomi@kairest.fi.

 

Haemme asiakkaallemme Ylläksen juurelle Ravintolatyöntekijää kevätsesonkiin 2023.

Odotamme työntekijöiltä asiaan kuuluvaa kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta, sekä hygieniapassia. Tehtävänä rinneravintolan monipuoliset työtehtävät keittiöstä saliin ja anniskeluun.

Kohteessa on majoitusmahdollisuus, josta asiakas perii vuokraa.

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat jo hakuaikana sopivien ilmaantuessa, joten toimi pian!

Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys.

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.

Haemme asiakkaallemme Tarjoilijoita Kajaaniin.

Tehtävänä monipuoliset Tarjoilijan työt Hotellin ravintolasalissa. Työvuorot ajoittuvat aamuihin ja iltoihin sopimuksen mukaan. Myös viikonloppuisin.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja kokemusta Tarjoilijan työstä, sekä osaamista salin eri toiminnoissa. Iloista ja reipasta työskentelyasennetta!

Pesti alkaa heti kun sopivia henkilöitä löytyy. Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme Tarjoilijoita talveksi 2022-23

Työtehtäviin kuuluu lähinnä buffet tarjoilua sekä ravintolan salin muut työtehtävät sekä asiakaspalvelu. Myös opiskelijat otetaan huomioon.

Kokemus luetaan eduksi, mutta aloittelijatkin ja koulunsa päättäneet otetaan huomioon. Suomen kielen taito ja muu kielitaito on etu.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Täytä hakemus pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja maininta mitä paikkaa olet hakemassa.

Haemme hyville Asiakkaillemme Pyhälle Kokkeja talvisesonkiin 2022-23.

Tehtävänä monipuoliset kokin työt niin ala cartessa kuin buffetissakin. Kokemus fine dining ravintolasta suuri etu, koulutamme kyllä tehtävään. Maukkaan ruoan valmistus kaiken a ja o. Kielitaito suomi, englanti ja muut kielet plussaa. Työt alkavat marras-joulukuun  vaihteessa. Hotelli-ravintolan keittiöt.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta myös.

Kilpailukykyisen ja takuuvarman palkan maksun lisäksi tarjoamme hiukeita elämyksiä upeissa maisemissa. Majoituksen kohteessa edulliseen hintaan. Sekä mahdolliset muut edut.

Lisätiedot arkisin klo 7-15 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme Asiakkaalle Luoston kauniisiin maisemiin Keittiömestaria.

Kyseessä bistrotyyppinen ruoka- ja seurusteluravintola.

Keittiömestarin työtehtäviin kuuluu tietysti vastata keittiötoiminnoista kokonaisuudessaan. Mutta sisältäen myös maukkaan ruoan valmistusta ja keittiön eri tehtäviä operatiivisissa vuoroissa työvuorolistalla. Vastuullasi on myös ruokalistojen laatiminen ja raaka-aineiden tilaus. Luonnollisesti esimiestehtävät ja keittiöhenkilökunnan työvuorolistasuunnittelu.

Etsimme Mestaria, joka kokee intohimoa ruoanlaittoa kohtaan sekä omaa ammattimaista otetta työssään ja haluaa kehittyä edelleen. Toivomme tekijältä alan esimies koulutusta ja/tai riittävää työssä kertynyttä kokemusta. Luonnollisesti sinulla on kokemusta myös esimiestehtävistä eli omaat vahvat sosiaaliset taidot.

Työt alkaa heti nyt. Kohteessa majoitusmahdollisuus.

Mahtava duuni eli toimi pian ja varaa oma työpaikkasi Luostolla!

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys.

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.

Etsimme asiakkaallemme reippaita astiahuoltajia muutamaan kohteeseen.

Työpäiväsi aikana vastaat koulun tai päiväkodin keittiön sujuvasta astiahuollosta. Pidät huolen, että puhtaita astioita riittää ruokailujen välissä. Vastaat että astiahihnalla on tilaa lasten tuomille lautasille.

Olet tekijämme, jos omaat ahkeran asenteen, alan koulutus tai kokemusta astiahuollosta ja olet joustava. Olet myös sosiaalinen ja kykenet työskentelemään ryhmässä tai tarpeen tullen myös itsenäisesti. Vastaat astioiden ja ruoanvalmistusvälineiden koneellisesta pesusta. Työtehtäviisi saattaa myös kuulua keittiön, ruokailutilojen puhtaanapitotehtävät.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää joulukuun loppuun asti. Työt ovat maanantaista perjantaihin, 4 tunnin työvuoroja. Työ sopii sinulle siis täydellisesti koska töiden lisäksi sinulle jää vapaa-aikaa omiin harrastuksiin. Palkkaus TES:in mukaan.

Kokemuksesi ja hyvän asenteesi lisäksi edellytämme sinulta hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikosrekisteriotetta.

Jos sinä olet etsimämme reipas ja motivoitunut tekijä – hae heti!

Lisätietoa tehtävästä saat numerosta: 044 794 1410 tai etelasuomi@kairest.fi

ma-pe: 8–16

Do you enjoy working in the kitchen, help and prepare food? We have right job to you!

We are looking hard working with the great attitude!

Your daily tasks are preparing the meals, breakfast as well snack during the day. You also make salads, and you might help with the dishes. Also, you take care of the cleanliness of the kitchen.

You will work at the day cares and at the schools’ kitchens. We are looking for flexible worker because the weeks are different, and you will work in different places. Work takes place Monday – Friday and 4 hours till 8 hours shifts.

You are the right one if you have experience working from kitchen area or education. You must have salmonella certificated, Hygiene passport and criminal registration. If you already have these documents, you can add its whit your CV.

If you want to know more about this work, you can call us or send email.

Mon-Fri: 8-16, phone: 044 794 1410 or etelasuomi@kairest.fi