Oletko innokas á la carte tarjoilija, jolla asiakaspalvelu ja ruoka ovat intohimoja ja nautit tarjoilijana työstä?

Haemme Asiakkaallemme  Kainuuseen à la carte tarjoilijoita.

Työtehtäviisi kuuluvat á la carte -ravintolan tyypilliset työtehtävät. Työpäivien aikana vastaat kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta koko asiakkaan ruokailun ajan ravintolassa. Tehtäviin kuuluvat tilausten vastaan ottaminen, ruokien ja juomien suosittelemista asiakkaille ja tietenkin maistuvien annosten ja juomien oikean mukainen tarjoilu!

Toivomme á la carte tarjoilijoilta ennen kaikkea motivoitunutta ja positiivista asennetta. Toivomme, että sinulla on kokemusta á la carte tarjoilijana työskentelystä ja/tai alan koulutus. Tarvitset myös hygienia- ja anniskelupassin.

Laita heti hakemus, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sitä mukaa, kun hyviä työntekijöitä löytyy. Lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätiedot arkisin klo 7-15 numerosta 044 794 1400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme Tarjoilijoita talveksi 2022-23

Työtehtäviin kuuluu lähinnä buffet tarjoilua sekä ravintolan salin muut työtehtävät sekä asiakaspalvelu. Myös opiskelijat otetaan huomioon.

Kokemus luetaan eduksi, mutta aloittelijatkin ja koulunsa päättäneet otetaan huomioon. Suomen kielen taito ja muu kielitaito on etu.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Täytä hakemus pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja maininta mitä paikkaa olet hakemassa.

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme kahvilatyöntekijöitä talveksi 2022-23

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset kahvilan myynti ja asiakaspalvelutehtävät, kassan käyttö ja muut annetut työtehtävät. Myös opiskelijat otetaan huomioon.

Kokemus luetaan eduksi, mutta aloittelijatkin ja koulunsa päättäneet otetaan huomioon. Suomen kielen hallintaa vaaditaan.

Majoituksen kanssa avustetaan tarvittaessa.

Lisätietoja tehtävästä arkinsin p. 044 7941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Täytä hakemus osoitteessa (www.kairest.fi / ilmoittaudu työnhakijaksi). Liitä mukaan myös CV. Maininta hakemukseen mitä paikkaa olet hakemassa.

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme ac- ja buffet kokkeja talveksi 2022-23.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset osaamisesi mukaisesti ac- tai buffet- kokin työtehtävät.  Voit olla urasi alussa, tai jo pidempään alalla työskennellyt ravintoa ammattilainen. Tärkeintä on halu ja kyky valmistaa maukasta ruokaa.

Täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi