Haemme Sotkamoon ja/tai Kajaanin Koti- ja mökkisiivoojaa.

Tehtävänä yksityisasiakkaidemme asuntojen, kotien ja vuokralla olevien mökkien siivous. Asuntojen koko ja siivouksen tarve vaihtelee. Asiakkaat ovat Sotkamon ja /tai Kajaanin alueella. Reilusti valmiina olevia kohteita, eli paljon työtä tarjolla! Töihin pääsee heti. Ja työt jatkuvat toistaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuutta toivotaan.

Toivomme hakijoilta siivousalan koulutusta ja/tai kokemusta sekä Iloista ja reipasta työskentelyasennetta, että ehdotonta luotettavuutta!

Pesti alkaa heti kun sopivia henkilö löytyy. Lisätiedot arkisin klo 8-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.
-Enemmän irti arjesta!

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme ac- ja buffet kokkeja kevättalveksi/kesä 2023.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset osaamisesi mukaisesti ac- tai buffet- kokin työtehtävät.  Voit olla urasi alussa, tai jo pidempään alalla työskennellyt ravintoa ammattilainen. Tärkeintä on halu ja kyky valmistaa maukasta ruokaa.

Täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

 

Haemme asiakasyrityksellemme KOKKIA JA RAVINTOLA-/RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Sotkamoon!

Työtehtäviin kuuluu mm. astiahuoltoa, asiakaspalvelua ja ruuan valmistusta osaamisen mukaisesti ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Työtehtäviin vaaditaan työturvallisuuskortti ja hygieniapassi sekä keittiöpuolen koulutusta!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haen pian, alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja pohjoissuomi@kairest.fi tai arkisin 8-16 välillä 044 794 1400

 

Haemme Vuokattiin asiakkaallemme Tarjoilijoita talveksi 2022-23

Työtehtäviin kuuluu lähinnä buffet tarjoilua sekä ravintolan salin muut työtehtävät sekä asiakaspalvelu. Myös opiskelijat otetaan huomioon.

Kokemus luetaan eduksi, mutta aloittelijatkin ja koulunsa päättäneet otetaan huomioon. Suomen kielen taito ja muu kielitaito on etu.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Täytä hakemus pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja maininta mitä paikkaa olet hakemassa.