Haemme Asiakkaalle Luoston kauniisiin maisemiin Keittiömestaria.

Kyseessä bistrotyyppinen ruoka- ja seurusteluravintola.

Keittiömestarin työtehtäviin kuuluu tietysti vastata keittiötoiminnoista kokonaisuudessaan. Mutta sisältäen myös maukkaan ruoan valmistusta ja keittiön eri tehtäviä operatiivisissa vuoroissa työvuorolistalla. Vastuullasi on myös ruokalistojen laatiminen ja raaka-aineiden tilaus. Luonnollisesti esimiestehtävät ja keittiöhenkilökunnan työvuorolistasuunnittelu.

Etsimme Mestaria, joka kokee intohimoa ruoanlaittoa kohtaan sekä omaa ammattimaista otetta työssään ja haluaa kehittyä edelleen. Toivomme tekijältä alan esimies koulutusta ja/tai riittävää työssä kertynyttä kokemusta. Luonnollisesti sinulla on kokemusta myös esimiestehtävistä eli omaat vahvat sosiaaliset taidot.

Työt alkaa heti nyt. Kohteessa majoitusmahdollisuus.

Mahtava duuni eli toimi pian ja varaa oma työpaikkasi Luostolla!

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys.

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.

Haemme asiakkallemme TARJOILIJOITA  Luostolle kevättalvisesonkiin 2023.

Odotamme tarjoilijan kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta, sekä hygieniapassi on välttämätön. Työtehtävänä ala carte tarjoilu. Kielitaito suomi, englanti ja muut kielet plussaa.

Kohteessa on majoitusmahdollisuus, josta asiakas perii vuokraa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja päättyvät sesongin päätyttyä huhtikuussa 2023.

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista. Joten toimi pian!

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme hyville Asiakkaillemme Pyhä-Luostolle Kokkeja talvisesonkiin 2023.

Tehtävänä monipuoliset kokin työt niin ala cartessa kuin buffetissakin. Kokemus fine dining ravintolasta suuri etu, koulutamme kyllä tehtävään. Maukkaan ruoan valmistus kaiken a ja o. Kielitaito suomi, englanti ja muut kielet plussaa. Työt alkavat marras-joulukuun  vaihteessa. Hotelli-ravintolan keittiöt.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta myös.

Kilpailukykyisen ja takuuvarman palkan maksun lisäksi tarjoamme hiukeita elämyksiä upeissa maisemissa. Majoituksen kohteessa edulliseen hintaan. Sekä mahdolliset muut edut.

Lisätiedot arkisin klo 7-15 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi