Etsimme asiakasyritykseemme Vastaanottohenkilöä talvisesonkiin 2022-23.

Hotellin vastaanoton tehtävät ja matkabuukkaukset sekä baarimyyntiä talvisesongin ajan, joka alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Majoitus löytyy.

Toivomuksena vastaanottovirkailijan koulutus ja/tai työkokemus vastaavista tehtävistä riittää myös. Monipuolista kielitaito, (vähintään sujuva englanti), asiakaspalvelutaitoja ja hotelliohjelmistojen ja toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Anniskelupassi sekä kokemusta myynnistä ajaa asiaa eteenpäin.

Kohteessa on työntekijälle majoitus.

Täytämme paikat heti, kun sopivia työntekijöitä löytyy. Hae siis pian ja liitä hakemukseesi mukaan cv ja maininta, mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätietoja  arkisin  044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme asiakkallemme TARJOILIJOITA talvisesonkiin 2022-2023.

Odotamme tarjoilijan kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta, sekä hygieniapassi on välttämätön. Työtehtävinä on alá-carte ja buffet-tarjoilu.

Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa ja kestävät huhtikuun loppuun.

Kohteessa on majoitusmahdollisuus, josta asiakas perii vuokraa.

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat jo hakuaikana sopivien ilmaantuessa, joten toimi pian!

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme asiakkaillemme Kokkeja talvisesonkiin Lappiin.

 

Tehtävänä kohteissa yleisesti monipuoliset kokin työt hotelli-ravintoloiden ravintoloissa.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta. Myös opiskelijat otetaan huomioon, joten hae rohkeasti!

Sopimuksen mukaan määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia pestejä. Kilpailukykyinen palkkaus ja majoitus on.

Olethan nopeasti yhteydessä ja katsotaan minnekä päin Sinä haluaisit lähteä talveksi töihin! Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi.