Haemme asiakkallemme  AC- TARJOILIJOITA  talvisesonkiin 2022-2023.

Odotamme tarjoilijan kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta, sekä hygieniapassi on välttämätön. Työtehtävänä ala carte tarjoilu. Kielitaito suomi, englanti ja muut kielet plussaa.

Kohteessa on majoitusmahdollisuus, josta asiakas perii vuokraa. Työt alkavat marraskuussa 2022 ja päättyvät huhtikuussa 2023.

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat heti kun sopivat löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista. Joten toimi pian!

Haemme  asiakkailemme A la carte kokkeja Lapin talvisesonkiin 2022-23

Työtehtävänä on monipuoliset kokin työt ja a la carte ruokien valmistus.

Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa 2022 ja päättyvät sensongin loputtua huhtikuussa 2023.

Tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta vaadittaisiin. Hygieniapassi.

Majoitus on.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi.

Toimi nopeasti, paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy!

 

 

Haemme Asiakkaamme AC- kokkeja Pyhän alueelle talvissesonkiin 2022-23

Työtehtävänä ruoan valmistus (Lounas/AC) ravintolan keittiössä. Ja mahdolliset muut keittiötyöt omassa vuorossaan. Kokemus plussaa, mutta alalle juuri kotiutuneetkin otetaan huomioon.

Vaatimuksena:
– Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
– Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Kannattaa toimia nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Iloista ja reipasta työskentelyasennetta!

Pesti alkaa heti kun sopivia henkilöitä löytyy. Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi

Etsimme asiakasyritykseemme Vastaanottohenkilöä talvisesonkiin 2022-23.

Hotellin vastaanoton tehtävät ja matkabuukkaukset sekä baarimyyntiä talvisesongin ajan, joka alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Majoitus löytyy.

Toivomuksena vastaanottovirkailijan koulutus ja/tai työkokemus vastaavista tehtävistä riittää myös. Monipuolista kielitaito, (vähintään sujuva englanti), asiakaspalvelutaitoja ja hotelliohjelmistojen ja toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Anniskelupassi sekä kokemusta myynnistä ajaa asiaa eteenpäin.

Kohteessa on työntekijälle majoitus.

Täytämme paikat heti, kun sopivia työntekijöitä löytyy. Hae siis pian ja liitä hakemukseesi mukaan cv ja maininta, mitä paikkaa olet hakemassa.

Lisätietoja  arkisin  044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme asiakkallemme TARJOILIJOITA talvisesonkiin 2022-2023.

Odotamme tarjoilijan kokemusta ja/tai sopivaa koulutusta, sekä hygieniapassi on välttämätön. Työtehtävinä on alá-carte ja buffet-tarjoilu.

Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa ja kestävät huhtikuun loppuun.

Kohteessa on majoitusmahdollisuus, josta asiakas perii vuokraa.

Täytä hakemus osoitteessa www.kairest.fi, lisää mukaan cv sekä maininta mitä paikkaa haet. Täytämme paikat jo hakuaikana sopivien ilmaantuessa, joten toimi pian!

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme asiakkaillemme Kokkeja talvisesonkiin Lappiin.

 

Tehtävänä kohteissa yleisesti monipuoliset kokin työt hotelli-ravintoloiden ravintoloissa.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta. Myös opiskelijat otetaan huomioon, joten hae rohkeasti!

Sopimuksen mukaan määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia pestejä. Kilpailukykyinen palkkaus ja majoitus on.

Olethan nopeasti yhteydessä ja katsotaan minnekä päin Sinä haluaisit lähteä talveksi töihin! Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi.