Haemme Asiakkaallemme kahta Kokkia kesäksi 2023 Kalajoelle.

Tehtävänä monipuoliset kokin työt hotelli-ravintolan keittiössä. Lounaan ja ala carten valmistus sekä keittiö oheistyöt.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta maukkaan ruuan valmistuksesta, sekä osaamista keittiön eri toiminnoissa. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta.

Työt ajoittuva touko-syyskuulle 2023.
Majoituksen kanssa avustetaan.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Haemme  asiakkaallemme A la carte kokkeja Ylivieskaan sekä Kalajoelle!

Työtehtävänä on monipuoliset kokin työt ja a la carte ruokien valmistus.

Työt alkavat  mahdollisimman pian.

Tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta vaadittaisiin. Hygieniapassi.

Majoitus on.

Lisätietoja arkisin p. 0447941400 tai pohjoissuomi@kairest.fi.

Toimi nopeasti, paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy!

 

 

Haemme asiakkaileemme Kalajoelle tarjoilijoita kesäkaudelle 2023

Odotamme Tarjoilijan kokemusta ja/tai koulutusta, sekä alkoholipassia että hygieniapassia. Työtehtävä hotellissa on monipuolinen. Tarjoilijan tehtävät ravintolan salissa että baarissa.  Kokemus plussaa, mutta alalle juuri kotiutuneetkin otetaan huomioon.

Lisätietoja arkisin p. 044 794 1400 tai pohjoissuomi@kairest.fi

Työt alkavat kesäkauden kynnyksellä. Toimi nopeasti ja nappaa tästä oma työpaikkasi!

Täytä hakemus osoitteessa alla olevan linkin kautta, lisää mukaan cv. Täytämme paikat heti kun sopivat henkilöt löytyy, jo ennen hakuajan umpeutumista.

Haemme Asiakkaallemme Terassitarjoilijaa kesäksi 2023.

Tehtävänä monipuoliset terassin tarjoilutyöt hotellissa meren äärellä. Terassilla tarjolla päivisin ruokaa, sekä iltaisin painottuen juomapuoleen, että myös ala carte listaa tarjolla asiakkaille. Työvuorot ajoittuvat klo 6-24 väliin arkisin ja/tai viikonloppuisin.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai riittävää kokemusta ravintolasali työskentelystä sekä osaamista alkoholin anniskelusta. Reippautta ja luotettavuutta luonnollisesti odotamme myös hakijoilta. Opiskelijat otetaan huomioon, mikäli löytyy tarvittavat passit ja motivaatio oppimiseen! Kysy!

Kyseessä kesäsesonkityöt kaudella 2023. Töiden aloitus Toukokuussa ja työt päättyvät Elokuun loppuun mennessä. Aloitus ja lopetuspäivät sopimuksen mukaan tarkentuvat lähempänä aloitusajankohtaa (tähän voit myös itse vaikuttaa).

Huom! Hae paikkaa heti, älä jää odottelemaan, koska kiinnitämme tekijät jo ennen hakuajan päättymistä sitä mukaan kun sopivia löytyy!

Lisätiedot arkisin klo 7-16 numerosta 0447941400/ pohjoissuomi@kairest.fi