Etsimme asiakkaamme ravintolaan Keittiöpäällikköä  kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Oletko innokas ja jo kokemusta kerryttänyt keittiön ammattilainen? Tässä tehtävässäsi vastaat oman vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta, laadusta ja jatkuvasta kehittämisestä. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Työssäsi vastaat buffet lounaan, kahvilatuotteiden sekä kokoustarjoiluiden valmistuksesta yhdessä tiimisi kanssa. Työt jakaantuvat arkipäiville 6:00-15:00 väliselle ajalle. Päätoimipaikkasi sijaitsee Haagassa mutta toisinaan saatat tehdä vuoroja myös muissa asiakkaamme ravintoloiden toimipisteissä.

Toivomme että olet tiimipelaaja ja vaikutat positiivisesti työilmapiiriin omalla esimerkilläsi. Saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, ja kehittämään toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutus taidot, ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Hyvä ongelmanratkaisu kyky ja aktiivinen kehittämisote on sinulle luontaista. Tehtävässä menestyy ammattilainen joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä, aikatauluista ja ostotoiminnoista. Kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuitko? Saat lisätietoa meiltä arkisin p.044 7941410 tai sähköpostilla etelasuomi@kairest.fi

Hae jo tänään!

Etsimme asiakkaallemme Keittiötyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Metsälään.

Jos olet jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta keittiötyöstä, tykkäät työskennellä tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot voisit olla oikea tyyppi juuri meille! Tehtävässä menestyy ammattilainen, joka on tottunut vastaamaan keittiön käytännön tehtävistä, aikatauluista ja ostotoiminnoista. Kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Toivottavasti olet tiimipelaaja ja vaikutat positiivisesti työyhteisöön omalla vuorovaikutuksellasi.

Työssäsi vastaat buffet lounaan ja kokoustarjoiluiden valmistuksesta. Työaika sijoittuu ma-su 7:00- 15:00 väliselle ajalle. Päätoimipaikkasi sijaitsee maahanmuuttoviraston Metsälän toimipisteessä, mutta toisinaan saatat tehdä vuoroja myös muissa asiakkaamme ravintoloiden toimipisteissä.

Työyhteisö on rento, kannustava ja helposti lähestyttävä joten kannattaa hakea mukaan!

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuistko?

Kysy meiltä lisää, vastaamme arkisin p.044 7941410 tai voit laittaa meille sähköpostia etelasuomi@kairest.fi

Hae jo tänään!

 

Etsimme pitsakokkeja asiakkaallemme Kouvolaan, Tampereelle ja Helsinkin.

Jos olet nopea käsistäsi, tykkäät työskennellä tiimissä etkä pelästy kiirettä – meillä saattaa olla juuri sinulle töitä! Toivomme että sinulla on jo hieman kokemusta pitsakokin työstä, muihin työtehtäviin perehdytetään.

Työllistyäksesi tarvitset:

Kiinnostuitko? Hae jo tänään, palkkaamme heti sopivan hakijan löytyessä!

Lisätietoja arkisin: etelasuomi@kairest.fi tai p. 044 794 1410