Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä ja tiskareita PK-Seudulle.

Työkohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivakodit sekä valmistuskeittiöt PK-Seudulla.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm: lämpimän ruoan, aamu- / välipalan ja salaattien valmistusta, avustavia ruoanlaittotehtäviä, astiahuoltoa, ruokien esivalmistelua ja jälkiruokien tekoa.

Edellytämme hakijalta:

Alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista töistä
Hygieniapassia sekä salmonellatodistusta.

Haemme pääkaupunkiseudulle ahkeria siivoojia!

Työtehtäviin kuuluu kohteiden siivous työt. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta siivoustöistä tai alan koulutusta, reipasta ja motivoitunutta asennetta. Lisäksi sinulta tulee löytyä hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu päiväkodeissa, palvelukeskuksissa, kouluissa sekä lounasravintoloissa. Työ sijoittuu enimmäkseen arkipäiviin ja työvuorot ovat vaihtelevasti 4-8h mittaisia.

Haethan pian töihin!

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo8-16 p.044 794 1410 tai sähköpostilla etelasuomi@kairest.fi

Etsimme ammattitaitoisia ja motivoituneita kokkeja asiakaskohteidemme keittiöihin.

Meillä olisi juuri sinulle ihana työpaikka jossa työ- ja vapaa-aika kohtaavat! Pääset tekemään arkisin päivätyötä ja ehdit nauttia illoista sekä viikonlopuista vapaalla. Etsimme ammattitaitoisia kokkeja Pääkaupunkiseudulle, töitä on tarjolla useaan eri kohteeseen. Kohteet vaihtelevat päiväkodin keittiöstä isompien koulujen keittiöihin. Tarjolla on erimittaisia sijaisuuksia sekä mahdollisuuksia työllistyä myös vakituisemmin kohteisiin. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin.

Työtehtäviisi kuuluu ruoan- ja erityisruokavalioiden valmistusta kohteiden ruokailijoille. Työtehtäviisi kuuluu myös muut ja keittiön yleiset tehtävät.

Olet tekijämme jos sinulla olisi tutkinto keittiöpuolelta, sekä myös aiempaa kokemusta keittiötyöstä etkä pelästy kiirettä. Omaat positiivisen, motivoituneen ja vastuullisen asenteen työntekoa kohtaan. Työ voi olla hektistä hetkittäin mutta mukava työympäristö ja työkaverit pitävät kuitenkin hymyn huulilla siitä huolimatta!

Toivomme sinulta:

Palkka määräytyy tes:n mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Historiallinen ja uudistettu Soutustadion avaa ovensa ja tarjoaa tänä kesänä merellisen elämyksen!

Soutustadion tarjoaa upeat puitteet täydellisen kesäpäivän viettoon Etelä-Töölön upeissa merimaisemissa Toivo Kuulan – ja Sibelius puiston välissä. Soutustadionilla pääset nauttimaan uudistetun ravintolan maukkaista ruoista, kesän alkuilloista tai  napata iltapäiväkahvit Soutustadion kahvilassa. Kesän aikana esiintyy lahjakkaita nuoria taiteilijoita. Illan hämärtyessä esiintymislavalle nousevat viihteelliset artistit, jotka pääsevät esiintymään unbluged – tyyppisesti yleisölle. Esiintymislava sijoittuu meren rantaa, joka luo tunnelman, että esiintymiset tapahtuvat meren päällä.

Soutustadion avaa ovensa elokuussa ja tarjoaa uusia kokemuksia kulttuurin ja livemusiikin parissa syyskuuhun saakka. Etsimme nyt reippaita tekijöitä Soutustadion tiimiin – tehdään tästä kesästä ikimuistoinen!

Tarjoilijan työtehtäviisi kuuluvat kassatarjoilijan tyypilliset työtehtävät. Työpäivien aikana vastaat kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta koko asiakkaan ruokailun ajan ravintolassa. Tehtäviin kuuluvat tilausten vastaan ottaminen, ruokien ja juomien suosittelemista asiakkaille ja tietenkin maistuvien annosten ja juomien oikean mukainen tarjoilu!

Toivomme ennen kaikkea motivoitunutta ja positiivista asennetta. Toivomme, että sinulla on kokemusta kassatarjoilijana työskentelystä ja/tai alan koulutus.  Alan opiskelijoille on mahdollista myös tehdä töitä oppisopimuksella. Tarvitset myös hygienia- ja anniskelupassin sekä salmonellatodistuksen.

Jos koet, että omaat kovaa paloa tarjoilija työhön sekä ravintola maailmaan, omaat tekemisen meiningin ja sinulta ei hymy hyydy kiireessäkään. Työt alkavat elokuussa tai sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla syyskuuhun saakka! -haethan heti paikkaa!

Lisätietoa saat etelasuomi@kairest.fi tai arkisin 8-16 välillä soittamalla puh: 044 794 1410

Historiallinen ja uudistettu Soutustadion avaa ovensa ja tarjoaa tänä kesänä merellisen elämyksen!

Soutustadion tarjoaa upeat puitteet täydellisen kesäpäivän viettoon Etelä-Töölön upeissa merimaisemissa Toivo Kuulan – ja Sibelius puiston välissä. Soutustadionilla pääset nauttimaan uudistetusta á la carte ravintola miljööstä. Voit nauttia kesän alkuilloista upealla rinne- tai rantaterassilla tai nauttia iltapäiväkahvit Soutustadion kahvilassa. Soutustadioilla pääset nauttimaan maukkaan ruoan lisäksi erilaisista kulttuuritapahtumista sekä livemusiikista päivittäin. Kesän aikana esiintyy lahjakkaita nuoria taiteilijoita. Illan hämärtyessä esiintymislavalle nousevat viihteelliset artistit, jotka pääsevät esiintymään unbluged – tyyppisesti yleisölle. Esiintymislava sijoittuu meren rantaa, joka luo tunnelman, että esiintymiset tapahtuvat meren päällä.

Soutustadion avaa ovensa elokuussa ja tarjoaa uusia kokemuksia kulttuurin ja livemusiikin parissa syyskuuhun saakka. Etsimme nyt reippaita tekijöitä Soutustadion tiimiin – tehdään tästä kesästä ikimuistoinen!

Kokin tehtäviisi kuuluvat á la carte -ravintolan tyypilliset keittiötehtävät. Vastaat keittiössä maukkaiden kuumien että kylmien annosten valmistuksesta asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluvat myös ruokien esivalmistelu. Työtehtäviisi kuuluu myös kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, pystyt huomioimaan asiakkaiden erikoisruokavaliot tai muut toiveet.

Toivomme sinulta ennen kaikkea motivoitunutta, ammattitaitoista otetta, intohimoa ruoan valmistusta kohtaan, positiivista asennetta unohtamatta. Toivomme, että sinulla on kokemusta á la carte ravintolassa työskentelystä ja/tai alan koulutus.   Alan opiskelijoille on mahdollista myös tehdä töitä oppisopimuksella. Tarvitset myös hygieniapassin sekä salmonellatodistuksen.

Jos koet, että omaat kovaa paloa keittiössä työskentelyyn sekä ravintolamaailmaan, omaat tekemisen meiningin ja sinulta ei hymy hyydy kiireessäkään – haethan heti paikkaa!

Työt alkavat elokuussa tai sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla syyskuuhun saakka!

Lisätietoa saat etelasuomi@kairest.fi tai arkisin 8-16 välillä soittamalla puh: 044 794 1410

Haemme asiakkaallemme ravintolapäällikkö Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme etsii raudanlujaa ammattilaista, joka hallitsee keittiöpuolen toiminnot ja tietää mitä on vastuun kantaminen sekä osaa tehdä erinomaista ruokaa. Keittiöpäällikkönä vastaat ravintolan ruokatuotteista ja palvelukokonaisuudesta. Olet vahvan taustan omaava keittiöpäällikkö, joka ohjaa toimintoja käytännössä ja hallitsee catering-toiminnot sekä raaka-ainetilauksien tekemisen. Avoimessa ravintolassa arkipäivisin on tarjolla kotiruokalounas, päivittäiset catering-toiminnot ja kahvilapalvelut.

Päivittäiset catering-toiminnot ovat erittäin merkittävä osa palvelukokonaisuudessamme ja tärkein tekijä tuloksellisessa toiminnassamme. Valmistamme ja toimitamme sopimusasiakkaillemme salaatin ja lämpimän ruoan arkipäivisin.

Olet tekijämme jos  olet motivoitunutta, raudan luja ammattilainen. Osaat ottaa vastuuta ja sinulla on paineensietokykyä, positiivista asennetta unohtamatta. Ennen kaikkea osaat myös tehdä erinomaista ruokaa ja nautit ruoan teosta. Toivomme, että sinulla on kokemusta keittiöpäällikkönä työskentelystä sekä sinulla on alan koulutus. Tarvitset myös hygieniapassin sekä salmonellatodistuksen.

Arvostamme:

Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 6.30 – 15.00 välillä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan!

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, otathan meihin pikaisesti yhteyttä, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa alla olevasta Ilmoittaudu työnhakijaksi -painikkeesta, liitäthän hakemukseesi CV:si.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Etelä-Suomen toimistomme p.0447941410 (arkisin klo8-16.00) / etelasuomi@kairest.fi

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään ympäri Suomea eri kohteissa.

Etsimme ammattitaitoisia ja motivoituneita kokkeja asiakaskohteidemme keittiöihin. Jos intohimosi on valmistaa maukasta ruokaa niin olet tekijämme. Etsimme asiakaskohteisiimme á la carte, lounas- ja henkilöstöravintola taitoisia kokkeja. Työn sisältö voi vaihdella kohteen mukaan. Tarjolla on erimittaisia sijaisuuksia sekä mahdollisuuksia työllistyä myös vakituisemmin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu ruoan- ja erityisruokavalioiden valmistusta kohteiden ruokailijoille. Työtehtäviisi kuuluu myös muut ja keittiön yleiset tehtävät. Työtehtäväsi saattavat vaihdella kohteen mukaan. Pääset keräämään kokemusta erilaisista keittiöistä!

Olet tekijämme jos sinulla olisi tutkinto keittiöpuolelta, sekä myös aiempaa kokemusta keittiötyöstä etkä pelästy kiirettä. Omaat positiivisen, motivoituneen ja vastuullisen asenteen työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta myös joustavaa asennetta, koska kohteet voivat vaihdella. Toivomme että sinulla valmius työskennellä esimerkiksi sesonkiaikaan Lapissa tai kesällä Pääkaupunkiseudulla. Työ voi olla hektistä hetkittäin mutta mukava työympäristö ja työkaverit pitävät kuitenkin hymyn huulilla siitä huolimatta!

Toivomme sinulta:

Palkka määräytyy tes:n mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Etsimme asiakkaallemme keittiöapulaista, joka vastaa työpäivän aikana pääsääntöisesti kuljetuksista.

Työpäiväsi koostu catering tilauksien toimittamisesta ravintolan asiakkaille, työ vaatii siis B-ajokortin. Catering kuljetuksen lisäksi työtehtäviisi kuuluu keittiöapulaisen monipuoliset työtehtävät keittiössä. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua eli toivomme, että omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta kassatyöskentelystä.

Ennen kaikkea toivomme positiivista ja energistä asennetta. Olet tekijämme, jos omaat vahvat sosiaaliset taidot, olet motivoitunut ja sinulla pysyy langat käsissäsi. Työtehtäväsi ovat monipuoliset, joten toivomme sinulta myös joustavaa asennetta koska saatat liikkua päivän aikana monen paikan välillä.
Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtunteja sinulla on arkisin noin 30. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Olet tekijämme, jos sinulla on:

-alan kokemusta tai koulutusta
-Olet vastuuntuntoinen ja motivoitunut
-B-ajokortti
-asiakaspalvelukokemusta

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan!

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, otathan meihin pikaisesti yhteyttä, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae paikkaa alla olevasta Ilmoittaudu työnhakijaksi -painikkeesta, liitäthän hakemukseesi CV:si.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Etelä-Suomen toimistomme p.0447941410 (arkisin klo8-16.00) / etelasuomi@kairest.fi

 

 

Etsimme ahkeria kesätyöntekijöitä ravintola-alalle pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviä on tarjolla kokeille, tarjoilijoille, tiskareille ja keittiöapulaisille.

Työt alkavat keväällä/kesällä sopimuksen mukaan.

Kokonaisuutena työt sovitetaan valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan, jolloin mahdollisuus hyvin monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön.

Toivomme sinulta, tehtävästä riippuen:

Palkka määräytyy tes:n mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää arkisin klo 8-16, Puh. 044 794 1410 / eteläsuomi@kairest.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaika, joten toimit pian ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV.