KV-Rekrytointi

Rekrytointi vaatii ihmistuntemusta ja aikaa papereiden pyöritykseen. Uuden työntekijän valinta on oma taiteen lajinsa, jonka meidän HR-ammattilaiset osaavat erinomaisesti. Mutta teeppä tämä myös kansainvälisesti, siinä onkin pähkinää kerrakseen!

Työvoiman saatavuus Suomessa on mm. matkailu-ja ravintola-alalla heikentynyt erityisesti koronan myötä ja ravintolayrittäjät ovat huutavassa pulassa. Haluamme tähän tarjota ratkaisua, ja olemmekin 100% omana työnä sen aloittaneet. Meidän kauttamme löydät osaajat myös mm. siivoukseen, teollisuuteen, maatalouteen ja otamme haasteen kuin haasteen vastaan!

Toimitamme ”Avaimet käteen” -periaatteella tarvitsemasi osaajat luotettavasti ja varmasti. Huolehdimme niin viranomaisvaatimukset ja lomakkeet, kuin myös työntekijän elämisen peruspalikat kuntoon. Emmekä jätä työntekijää tai asiakasta oman onnen nojaan onnistuneen rekrytoinnin päätteeksi. Tarjoamme niin vuokratyösuhteisena kuin suorarekrytointina ammattilaiset käyttöösi! KV-henkilöstömme työkielenä on englanti, mutta tulijoiden toiveena on jäädä Suomeen, joten kielenopettelu on jo aloitettu.

Antamalla rekrytoinnin meidän tehtäväksemme säästät aikaasi ja ehkäpä myös hermojasi. Tarvitsemme apuasi ainoastaan halutun työntekijän kuvailussa ja sopivan ehdokkaan valinnassa. Muut vaiheet hoidamme puolestasi. Voit kuitenkin osallistua prosessiin missä vaiheessa vain, jos koet sen tarpeelliseksi. Esimerkiksi esiteltyjen henkilöiden haastattelulla pääset kiinni henkilöihin entistä paremmin ja varmistetaan yhdessä täydellinen match!

 

KV-rekrytoinnista kertoo mielellään lisää meidän toimitusjohtajamme Rieti tahikka kv-rekrykoordinaattorimme Mika, soita ja kysäise lisää!

Rieti Rautaparta: 044 794 1418

Mika Jokelainen: 044 794 1110

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kairest.fi